H.C. Andersen Marathon

 

H.C. Andersen Marathon

H. C. Andersen Marathon har eksisteret siden år 2001. Organisationen bag løbet har skabt andre projekter i form af forskellige typer løb og træning i den eventyrlige by, Odense.

Samtidig med H.C. Andersen Marathon er det muligt at deltage i løbene: ½ Marathonløb for kvinder, ½ Marathonløb for mænd og MiniMarathon for børn/unge, så der er rig mulighed for at få alle med.

Løbet

Løbet starter ved Odense Idrætspark og slutter ved Atletik Stadion. Ruten kan findes på hcamarathon.dk, den er 21,097 km. Og derfor skal Marathon løberne ad samme rute tilbage for at nå i mål, hvor de indledte deres løb.
Ruten går igennem Odenses indre by og snurrer sig gennem mere end 40 gader. Forskellen mellem højeste og laveste punkt på ruten er 21 m. Marathons ruten går for at være en hurtig, flad rute, der er velegnet til debutløb.

Om H. C. Andersen Marathon siger en tidligere deltagere, Ole Fogh Nielsen: “Det er organiseret og der er en god stemning fra start til slut. Desuden, så er det et rigtig godt løb, men selvfølgelig også hårdt i benene efter 42 km”.
Ole Fogh Nielsen deltog i H.C. Andersen løbet i år 2013.
Læs mere om H. C. Andersen Marathon.

Adresse:
Odense C, Odense C Odense Odense